An Unbiased View of بیماری سل نهفته

● سل فعال معمولاً علائم زیادی دارد. در حالی که علائم معمولاً مرتبط با سیستم هستند، بسته به محل رشد باکتری سل، می‌توانند سایر قسمت‌های بدن را هم تحت تأثیر قرار دهند.

در طب سنتی استفاده از روغن ماهی، مکمل‌های دارای پاپئین، ماست، دمنوش بابونه، دمنوش گیاه دم اسبی، ختم ذهبی و گلدن سیل هم توصیه می‌شود.

خوردن غذاهای حاوی گلوتن و دیگر عوامل محیطی است، اما علت دقیق آن مشخص نیست. اما مواردی مانند:

شرکت آدوراطب موفق به دریافت جایزه‌ی بهترین عملکرد مالی در بین توزیع کنندگان ش...

● متخصصان می‌توانند سل را با چند آزمایش مختلف از جمله آزمایش پوست، آزمایش خون یا هر دو تشخیص دهند.

فرد مبتلا به سل فعال، همه علائم بیماری را از خود نشان می‌دهد و می‌تواند عفونت را به افراد دیگر منتقل کند. سل فعال می‌تواند هفته‌ها یا سال‌ها بعد از سرایت عامل باکتریایی این بیماری خود را بروز دهد.

سقط جنین در سه ماهه اول، دوم و سوم بارداری چه علائم و عللی دارد؟

ولی اگر این اتفاق رخ دهد، علائم بیماری به این شکل بروز پیدا می‌کند:

مجله گفتنی بستری جهت ارائه مطالب جدید و جذاب در زمینه های مختلفی همچون بیماری سل پیشرفته سبک زندگی،سرگرمی، مد و زیبایی، فرهنگ و هنر و سلامت می باشد.

در اینجا یک مرور کلی از غذاهایی که حاوی گلوتن یا بدون گلوتن هستند می‌کنیم. از خوردن غذاها و نوشیدنی‌های حاوی گلوتن زیر باید همیشه اجتناب کنید:

مصرف داروهای کورتیکوستروئیدی موضعی یا تزریقی در درون پوست برای فرد مبتلا ، البته طبق نظر و تجویز پزشک متخصص

● پزشک می‌تواند از آزمایش خون برای پیگیری نتایج پوستی سل استفاده کند. همچنین ممکن است ابتدا یک آزمایش خون را تجویز کنند، به خصوص اگر بیماری داشته باشید که ممکن است بر پاسخ شما به آزمایش پوست تأثیر بگذارد.

این بیماری درمان ندارد و برای درمان آن تنها می‌توان از روش‌های پیش‌گیرنده استفاده کرد. اگر نگران هستید که بیماری سلیاک برای شما مشکلاتی ایجاد کند، از گلوتن اجتناب کنید.

از تمام موارد موجود، ۵۶٪ موارد در جنوب شرق آسیا و غرب اقیانوس آرام بوده‌اند و ۳۶۰٬۰۰۰ نفر آلودگی همزمان سل و اچ‌آی‌وی داشته‌اند. بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳، ۳۷ میلیون تشخیص و درمان مؤثر سل انجام شده است. در سرتاسر جهان میزان بروز سل بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳ حدود ۱٫۵٪ در هر سال کاهش داشته است. در همین بازه زمانی میزان شیوع سل ۴۱٪ کاهش داشته است. بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۳ میزان مرگ و میر سل حدود ۴۵٪ کاهش داشته است. میزان درمان موفقیت‌آمیز در سال ۲۰۱۳ حدود ۸۶٪ موارد کشف‌شده بود. هدف جهان تا سال ۲۰۳۵ کاهش ۹۵٪ مرگ و میرهای ناشی از سل و کاهش ۹۰٪ بروز موارد جدید است.[۸] تاریخچه[ویرایش]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *